Mmm va gott med stekt ris… :)

Idag hade jag den mest underbara morgonen med fruksot i soffan nedkrypen i täcke och med massa kuddar runt mig, en stor kanna te och sci fi på tv i form av I am number 4! Efter detta va de lite städning men mest låg jag nedkrypen och bara njöt av att vara ledig.. <3

Men klockan tickade på och de var dags för jobb, att dessa underbar ledighetstimmarna måste ta slut, är de inte lite orättvist? ;)

Men har fått köpa mig 2 böcker till att ha med mig på resan, är nu uppe i 5 st varav 2 har 900 respektive 800 sidor, så jag skall väl förhoppningsvis inte klara att läsa ut de, men har alltid med mig för lite böcker, så denna gången skall jag se till att jag inte går tom för böcker, skall ha med mig äckligt mycket Sci-Fi att läsa ..

Middagen idag blev stek ris från solheimshagen så de va väldigt gott och dessutom en väldigt stor portion vilket gör att jag får lunch här på jobbet även i morgon :)

Kvällen kommer bjuda på lite Kex och Ost med min pojke och skall försöka övertyga honom att se på NCIS LA istället för Mad Men, vi får kompromissa, ett avsnitt Mad Men ett avsnitt NCIS LA, och eftersom vi avsluta gårdagen med hans serie så kan vi väl fortsätta med min ;) han har aldrig gett den en chans så de kan de förtjäna, Men har lovat att ge Mad Men en chans, enligt min Kine så skall den komma igång ;)

Önskar er en super fin kväll!!!

Kramar i massor

Category: Vardag | Tags: , , | No comments yet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>